vALLuntar cheama bloggerii la lectura si plantari de copaci

Grupul Editorial ALL a lansat a doua editie a campaniei online vALLuntar “Mai multe carti, mai multe sanse” prin care incurajeaza lectura si voluntariatul. Astfel, pana pe 17 februarie, fiecare blogger isi poate alege gratuit cate doua carti de pe www.all.ro. El trebuie sa le citeasca si sa isi scrie parerea despre carti pe blogul personal. Pentru un numar de 15 comentarii la recenzia publicata pe blogul lui la o carte ALL, fiecare blogger participant la campanie va primi cate un copac. Daca o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, si la 20 de comentarii, o echipa a Grupului Editorial ALL va planta un copac intr-un loc ales de Romsilva.

“Suntem foarte entuziasmati in legatura cu vALLuntar. Atat pentru succesul mare pe care l-a avut prima editie, cat si pentru componenta noua pe care am adaugat-o anul acesta. Credem ca este responsabilitatea noastra ca editura sa plantam copaci si acesta a fost motivul pentru care am decis ca la a doua editie obiectul voluntariatului sa fie plantarea de copaci”, a declarat Mario De Mezzo, CEO al Grupului Editorial ALL.

Campania este sprijinita de Romsilva. Plantarea copacilor se va face in intervalul 25 martie – 7 aprilie.

In prima editie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de carti si s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipa de angajati ALL a facut voluntariat in doua centre alese de bloggeri: Hospice si Policy Center for Roma and Minorities).

Pentru mai multe detalii, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.