Veneto Banca a donat calculatoare pentru sprijinirea a 1.100 de tineri defavorizati

Veneto BAncaVeneto Banca Romania a demarat o actiune de sustinere a mai multor organizatii si institutii cu profil social prin donarea de computere, care sa contribuie la o mai buna desfasurare a activitatilor acestora. Donatiile se inscriu in misiunea Bancii de a crea valoare nu doar pentru proprii clienti, ci si pentru comunitatile in care activeaza, sustinand initiative sociale, educationale si culturale. Actiunea se desfasoara in Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Iasi si Bacau si vizeaza entitati ce desfasoara activitati educative destinate incluziunii sociale a copiilor orfani din centrele publice de asistenta sociala sau care apartin unor organizatii non-guvernamentale, dar si institutii publice de invatamant, care au nevoie sa-si completeze dotarile din laboratoarele de informatica.

Alberto Morini, Director al Veneto Banca RomaniaAvem convingerea ca acest demers va impulsiona proiectele dezvoltate de organizatiile beneficiare, sustinand eforturile depuse de catre oamenii din interiorul acestora de a oferi sprijin cat mai multor persoane aflate in dificultate”, a declarat Alberto Morini, Director al Veneto Banca Romania.

Printre entitatile beneficiare se numara Fundatia Make-A-Wish Romania, care face posibila indeplinirea visurilor copiilor care sufera de afectiuni medicale grave, Asociatia Serviciul APEL, care sprijina tinerii marginalizati social sa se integreze pe piata muncii, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Bihor, ce are in grija copii orfani cu dizabilitati, si Centrul scolar de Educatie Incluziva din Bacau. Calculatoare au fost donate si scolii Italiene „Aldo Moro” din Bucuresti si scolii Gimnaziale „Ioan Bob” din Cluj-Napoca.

Prin aceasta initiativa aproximativ 1.100 de copii si tineri vor beneficia de utilizarea computerelor in cadrul activitatilor educative desfasurate de aceste institutii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.