VIDEO-INTERVIU cu Robert S. Uzuna Vice-Presedinte, Afaceri Corporative al Ursus Breweries

Robert Uzuna- ursusUrsus Breweries a lansat Raportul de Sustenabilitate, in care a adoptat standardele GRI în regim de pionierat, numarandu-se printre primele 20 de companii din lume care au utilizat aceste standarde in procesul de raportare.

Urmariti mai jos un VIDEO-INTERVIU cu Robert Uzuna, Vice-Presedinte, Afaceri Corporative al Ursus Breweries despre Raportul de Sustenabilitate.

 

– Care sunt principalele rezultate ale Raportului de Sustenabilitate?
– Raportul de dezvoltare Durabila al Ursus Breweries pentru perioada 2016-2017 cuprinde totalitatea prioritatilor si actiunilor grupate in jurul a patru mari piloni: Businessul de bere  ca atare, Angajatii nostri, protectia mediului si nu in ultimul rand contributia pe care o avem in comunitate. Raportul poate fi consultat online pe  site-ul nostru ursusbreweries.ro iar in el cititorul va putea gasi elemente de context privind industria berii, elemente legate de performanta businessului nostru, rezultatele consultarii si dialogului pe care l-am avut cu stakeholderii nostri precum si analiza matricei de materialitate.

Un element foarte important in constructia acestui raport il constituie cele patru studii de caz pe care le-am construit atat in jurul campaniei noastre privind consumul responsabil de alcool, cat si in ceea ce priveste partea noastra de employer branding, si anume: Campania 9 luni cu 0 alcool, adresata femeilor insarcinate, prin promovarea unui consum responsabil de alcool si anume 0 alcool in timpul sarcinii, campania noastra Din trafic, care este cea mai recenta exprimare privind consumul reponsabil de alcool la volan. De asemenea, elementele legate de voluntariatul la nivel de companie si, nu in ultimul rand, campania Challenge4Greatness, programul nostru de Graduate Trainee adresat tinerilor talentati care vor  sa lucreze intr-o industrie vibranta precum este cea a berii.

 

Pe www.CSRNews.ro gasiti mai multe stiri in format Video, despre actiunile de responsabilitate sociala ale companiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.