VIDEO: Va prezentam o noua editie a emisiunii Business Responsabil

Business ResponsabilEchipa CSRmedia.ro va prezinta o noua editie a emisiunii Business Responsabil. In cadrul acesteia, echipa editoriala prezinta stiri importante din domeniul CSR , ce au avut loc in ultima perioada. Materialele sunt caracterizate de adevar si buna-credinta, echidistanta, impartialitate, raspunzind interesului general.
Aceasta a cincea editie a emisiunii cuprinde stiri despre companiile E.ON, Vodafone, BRD – Groupe Societe Generale, Cartoon Network, Hyundai si Raiffeisen Bank, dar si despre Gala Romanian CSR Awards 2015.

Domeniul Responsabilitatii Sociale Corporative a inregistrat in ultimii ani o crestere constanta si substantiala in Romania. Rezultatele studiilor realizate de CSRMedia.ro in 2013 si 2014, in parteneriat cu EY Romania, demonstreaza un interes mare al companiilor (46 %) de a include proiectele de CSR in strategiile lor de business.

Emisiunile “Business Responsabil” pot fi urmarite atat in cadrul sectiunii VIDEO de pe site-ul nostru, cat si pe site-ul dedicat www.Business Responsabil.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.