Viitor Plus: Concert caritabil pentru plantarea Padurii Copiilor!

Asociatia ViitorPlus invita iubitorii de muzica buna si dans sa participe la evenimentul “Forest Jazz&Tango”,  un concert caritabil pentru strangerea de fonduri necesare plantarii Padurii Copiilor. Evenimentul va avea loc luni, 5 decembrie, in Spice Club din Bucuresti, incepand cu ora 19:00. Invitatii speciali ai evenimentului sunt Luiza Zan(voce) si  Edi Jak Neumann (saxofon, sempler), Irina Sarbu si Alex Man, Jezebel si Puiu Pascu (claviaturi), Tudor Anghelescu.

Pe langa acordurile de jazz si tango, participantii vor asista la demonstratii de tango argentinian si vor putea chiar invata cum sa danseze tango de la Scoala de dezvoltare culturala Magisteria. Organizatorii au mai pregatit o tombola cu premii speciale, plus un “silent auction” cu obiecte hand-made.

Intrarea la concert se face pe baza unei donatii de 20 de lei.

Padurea Copiilor este un nou proiect ViitorPlus, dezvoltat sub umbrela programului “Adopta un copac!”,  cu scopul de a planta si ingriji cate un puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania. Pentru inceput se doreste plantarea a 30.000 de puieti, cate unul pentru fiecare nou-nascut din Bucuresti. Pana acum, au fost stranse fonduri pentru plantarea primilor 7.500 de puieti.

Mai multe informatii pot fi gasite aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.