Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR ONG

Viziere.ro: Misiunea ”Viziere gratuite pentru prima linie” continua si are nevoie de donatii

Viziere_ro_comunicatDupa aproape doua luni, voluntarii de la Viziere.ro continua sa produca echipamente, ajungand deja la peste 1200 de unitati medicale, CMI-uri, organizatii si institutii cu viziere gratuite si au nevoie in continuare de  sustinere ca sa poata raspunde solicitarilor venite de la cei din prima linie.

Programul Viziere.ro a inceput pe 18 martie cu o echipa de voluntari care, prin fonduri proprii si sponsorizari, a inceput productia de viziere pentru cei din prima linie, implicati in combaterea COVID-19. Obiectivul initial a fost sa produca si sa doneze 10.000 de viziere catre cadrele medicale din prima linie in lupta cu COVID-19. Dar cererile au depasit cu mult asteptarile si lista de solicitari continua sa creasca.

In prezent, la nivel national, s-au donat in jur de 200.000 de viziere catre 1265 de unitati medicale din prima linie si nu numai. Lista unitatilor este disponibila aici: http://viziere.ro/spitale/.

Solidaritatea si-a spus cuvantul si a completat acolo unde era nevoie, prin eforturile si dedicarea unei echipe de peste 2000 de voluntari care a ales sa se implice activ pentru cei din prima linie.

”In continuare pentru a ne autosustine avem nevoie de sponsorizari din partea companiilor ca sa putem achizitiona materiale si materie prima astfel incat sa onoram cele peste 20.000 cereri de viziere aflate acum in curs, de la unitatile medicale si nu numai. Cereri vin zilnic si refuzam sa ne oprim. Proiectul este bazat pe voluntariat, toata munca noastra la nivel national este voluntara. Fiecare donatie este practic o forma de implicare activa intr-o lupta in care suntem toti implicati, dar in care exista doar o singura prima linie pe care suntem datori moral sa o sprijinim. In cadrul proiectului viziere.ro, ne implicam de luni pana duminica, voluntari pentru un program care inseamna pentru multi o mana de ajutor, siguranta, protectie, implicare si empatie. Ce ne motiveaza? Aici este raspunsul: https://www.facebook.com/pg/viziere.ro/reviews/” Cristiana Bogateanu, Manager program viziere.ro. 

Actiunea civica prin care se produc viziere gratuite pentru personalul din prima linie impotriva COVID-19 s-a transformat rapid intr-un program national cu impact puternic, iar astazi prin Viziere.ro si numai impreuna cu partenerii din proiect, am reusit sa:

#distribuim 200.000 vizere catre medici, asistente sau personal din prima linie
#ajutam peste 1200 unitati medicale, CMI-uri, organizatii si institutii
#implicam 2000 voluntari
#producem peste 220.000 viziere
#coordonam 23 centre regionale din toata tara
#trimitem 6000 de colete continand viziere gratuite, in toata tara
#extindem initiativa peste granite – 1 centru international – Viziere.md

Refuzam sa ne oprim si prin urmare, LANSAM UN APEL catre companii sau persoane care vor sa ne sprijine sa mergem mai departe. Companiile sponsor care se implica primesc o raportare completa cu privire la distributia echipamentelor.

 Implica-te si alatura-te acestui panou de onoare care sprijina activ prima linie!

Printre companiile care au sustinut sau au sponsorizat pana acum proiectul se numara Banca Transilvania, Valrom Industrie, Antalis Romania, BASF Romania, Fundatia Fan Courier, KPMG, Flexicom, JJ Displays, BDLemnTech, Autonomous Flight Technologies, We mesh up, Autonom, Verla, CyberSwarm, NN, Forward Interactive, Rubin 2000, CutOut, Magna International, H3, FabLab, Kaustik, Asociatia ROTA, Rotary Club Bucuresti iar lista integrala cu sponsorii si partenerii este disponibila pe Viziere.ro sau viziere.ro/centre.

            Un proiect implementat de comunitatea de makeri  Viziere.ro prin organizatiile partenere THE PLOT, THE CRAFT, Nod makerspace si Asociatia Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti.
            Pentru intrebari, sugestii, suport proiect, informatii, aparitii mass-media, sponsorizari, sustinere, persoane juridice: contact@viziere.ro.

Persoanele fizice pot dona direct prin card.
RON -> https://secure.mobilpay.ro/buy-product/1h7bm8er
EUR -> https://secure.mobilpay.ro/buy-product/1h7bm9er

Sau, direct in contul bancar:

ASOCIATIA SSMB
Cod Fiscal: 18797296
RON: RO04BTRLRONCRT0254704901
EURO: RO24BTRLEURCRT0254704902
Deschis la Banca Transilvania, Divizia pentru Medici Bucuresti
Descriere tranzactie: Stare de urgenta/Viziere PET

Daca esti in prima linie si ai nevoie de viziera, completeaza formularul de aici:  https://forms.gle/crwTsDSN6ZdBSjrw6

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR ONG

Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2020 a concursului „Lumea prin Culoare si Sunet”, cel mai mare fond de finantare dedicat persoanelor cu deficiente...

STIRI BUNE

E.ON Energie Romania a lansat factura electronica, serviciu online pentru care pot opta, incepand din aceasta luna, toti clientii companiei, consumatori de gaze naturale...

Featured

Mai mult ca niciodata, in ultima perioada companiile s-au mobilizat si au inceput sa vina in sprijinul comunitatilor cu sume mari de bani sau...

Featured

Kaufland România devine primul lanț de hipermarketuri care își certifică magazinele și depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 Intreaga rețea de...

Featured

Peste 100.000 de turisti au vizitat Zona Cascadei Bigar la un an de la amenajarea eco-turistica a zonei, dublu fata de perioada 2016-2017, cand...

#SPECIAL CSR

Echipa CSR Media realizeaza o serie de Interviuri, sub denumirea #SPECIALCSR / Companiile se Implica, cu oamenii de CSR, Marketing sau Comunicare din companiile...