Vodafone incurajeaza oamenii sa faca lucruri extraordinare cu ajutorul tehnologiei

Vodafone_FirstsVodafone Group deruleaza programul “Firsts”, prin care urmareste sa ii inspire si sa ii incurajeze pe oamenii din intreaga lume sa faca lucruri extraordinare, pentru prima data in viata lor, folosind tehnologia mobila. Pentru inceput, Vodafone Firsts ii are in prim plan, la nivel global, pe Mary Kom, campioana olimpica la box, originara din India, surfer-ul britanic Tom Lowe si muzicianul sud-african Spoek Mathambo. Visul lui Mary Kom, campioana mondiala la box, era sa le ajute pe femeile din India sa stapaneasca tehnici de baza de auto-aparare si dezvoltare personala, menite sa le ridice increderea in sine si capacitatea de a se apara. Vodafone o va sprijini pe campioana olimpica in varsta de 30 de ani sa isi transforme visul in realitate, cu ajutorul tehnologiei mobile si nu numai.

Barbara Haase, Vodafone Group Brand DirectorVodafone Firsts este despre inovatia personala si felul in care inspiram oamenii sa gandeasca diferit. Tehnologia mobila a schimbat atat de mult vietile noastre, intr-un timp destul de scurt. Astazi, putem sa ne planificam o calatorie in cateva secunde. Sau putem sa ii ajutam pe oameni sa isi implineasca visurile”, a declarat Barbara Haase, Vodafone Group Brand Director.

vodafone first 3Tom Lowe, surfer-ul englez care a batut deja multe recorduri, a visat sa cucereasca cel mai de temut val din lume – Todos Santos. El va folosi  tehnologia mobila pusa la dispozitie de Vodafone pentru a localiza si a “prinde” valul “Todos Santos”, in nordul regiunii Baja California, Mexico, dar si pentru a fi in legatura cu familia sa, aflata in Cornwall, Marea Britanie. Vodafone ii va pune la dispozitie sportivului in varsta de 30 de ani si o aplicatie de monitorizare meteo si a oceanului, care il va ajuta sa localizeze cu precizie valul, cu ajutorul telefonului mobil, si sa devina, astfel, primul european care l-a “cucerit”.

Visul muzicianului Spoek Mathambo, de origine sud-africana, era sa creeze prima lui compilatie muzicala folosind fragmente culese de la mai multe grupuri etnice si culturale din Africa de Sud. Mathambo a pornit intr-un tur al tarii, s-a intalnit si a cantat alaturi de trei comunitati distincte si a reusit sa produca, in cele din urma, o piesa muzicala unica. Vodafone l-a sustinut pe Mathambo, punandu-i la dispozitie toate mijloacele tehnologice si logistice de care a avut nevoie, pentru a-si implini visul. Mathambo a folosit serviciul Vodafone Cloud, pentru a incarca inregistrarile pe masura ce le facea, permitand astfel colegilor lui din studio-ul din Cape Town sa le mixeze in timp real.

Reprezentantii companiei spun ca acestea sunt doar cateva dintre initiativele care vor deveni realitate, in noul program Vodafone Firsts.  Toate intitiativele Firsts vor putea fi gasite pe site-ul www.firsts.com

Vodafone Romania a initiat deja proiecte care reflecta filozofia programului Firsts, cum ar fi Biblioteca Digitala – adusa in spatii publice, in licee, iar recent in casele oamenilor, sub forma de tapet.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.