Vodafone promoveaza Tezaurele Umane Vii prin campania „Romania Nedescoperita”

vodafone-romania-nedescoperita-01Vodafone Romania a lansat campania „Romania Nedescoperita”, ce promoveaza romani recunoscuti de Ministerul Culturii drept Tezaure Umane Vii pentru pastrarea traditiilor romanesti autentice. In fiecare marti, de la ora 19.00, pagina de Facebook „Romania Nedescoperita” va gazdui cate o transmisiune live ce va avea invitat un Tezaur Uman Viu care va impartasi specificul romanesc pe care il pastreaza si va raspunde intrebarilor adresate in direct de utilizatorii Facebook. Transmisiunile live vor fi realizate din localitatile izolate in care traiesc invitatii, ce acopera diverse zone ale tarii, prin intermediul retelei Vodafone Romania, Supernet™ 4G+.

Cu ajutorul tehnologiei, Vodafone prezinta intregii lumi o Romanie nedescoperita, izolata de zona urbana, pe care foarte putini dintre noi ajung sa o cunoasca direct. Aici gasim Tezaurele Umane Vii care reusesc sa pastreze autenticitatea traditiilor romanesti si care vor primi acum in casele si atelierele lor, prin intermediul Supernet™ 4G+, vizitatori din toata lumea, cu care vor putea participa, de exemplu, la sezatoare”, a declarat Laura Barbu, Director Brand and Marketing Communication, Vodafone Romania.

Tezaurele Umane Vii care vor deveni personajele centrale ale campaniei „Romania Nedescoperita” sunt Matusa Floare, pastratoarea traditiilor osenestivodafone-romania-nedescoperita-02 din Negresti-Oas, judetul Satu Mare, Nicolae Pitis, doinar din Lapus, judetul Maramures, Nicolae Muntean, iconar din Vinerea, judetul Alba, si Dumitru Sofonea (Mos Sofonea), mester cojocar din Dragus, judetul Brasov. Prima transmisiune live pe Facebook va avea loc marti, 25 octombrie, de la ora 19.00, si va fi o invitatie la sezatoare cu Matusa Floare, din Negresti-Oas.

Campania „Romania nedescoperita” este promovata in mediul online, pe TV si in magazinele Vodafone din toata tara.

Programul „Tezaure Umane Vii”, implementat de Ministerul Culturii, urmareste pastrarea si transmiterea patrimoniului cultural imaterial. Programul vizeaza identificarea si recunoasterea la nivel national a celor care sunt creatori si pastratori ai valorilor traditionale si care fac, prin talentul si efortul lor, dovada caracterului exceptional al performarii, fiind capabile sa transmita un anumit element de patrimoniu imaterial in forma si cu mijloacele traditionale nealterate, contribuind astfel la asigurarea viabilitatii acestuia.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.