Vodafone Romania a ales 7 studenti sa faca un stagiu platit in cadrul companiei

In cadrul primului program de internship al companiei Vodafone au fost alesi 7 candidati din totalul de 1.500 de inscrisi. Cei 7 tineri, studenti in ultimii ani de facultate sau masteranzi,  vor face un stagiu de un an de zile in departamentele Technology si Online Marketing. Procesul de recrutare a constat intr-o serie de teste (logica, capacitati cognitive, test de engleza, eseu, exercitii de grup, teste tehnice). Pe toata durata internship-ului, cei 7 interni vor avea alocat cate un tutore (angajat Vodafone) care le va fi alaturi si ii va consilia si superviza indeaproape.

“Ceea ce ne dorim este sa ii ajutam pe acesti tineri sa creasca, sa isi dezvolte abilitatile si sa ajunga sa obtina rezultate excelente atat pentru business, cat si pentru clientii nostri. Toti cei admisi in cadrul programului Vodafone Internship vor avea ocazia de a petrece timp in magazinele si call-center-urile noastre, pe langa timpul alocat job-ului propriu-zis. Credem ca acesti tineri au o ocazie extraordinara de a-si incepe cariera in Vodafone. Intentionam sa continuam si chiar sa extindem programul anul viitor, asa ca stati aproape”, a declarat Vicky Cookson, Human Resources Director, Vodafone Romania.

Perioada de internship va dura pana pe 1 septembrie 2012 si va fi platita integral. Pentru mai multe detalii, click aici

 

Despre Vodafone Romania Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.930. 315 de clienti, la 30 iunie 2011. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 381 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrat la 30 iunie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.