CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

Vodafone România a desemnat Ericsson ca partener strategic pentru implementarea 5G

  • Vodafone România a desemnat Ericsson ca partener 5G RAN (Radio Access Network). În baza parteneriatului pe șase ani, Vodafone România va folosi tehnologia RAN furnizată de Ericsson și pentru modernizarea rețelei mobile existente.
  • Clienții Vodafone România vor beneficia de conexiuni la Internet mai rapide, latență redusă, fiabilitate și securitate sporite ale rețelei.
  • Dezvoltarea 5G va accelera tranziția României către o economie digitală, durabilă.

Vodafone România creează noi oportunități de modernizare a infrastructurii sale actuale și de extindere a rețelei 5G, prin desemnarea Ericsson ca partener-cheie 5G RAN (Radio Access Network).

Ca parte a acordului pe șase ani, Vodafone România va folosi, de asemenea, tehnologia RAN a Ericsson pentru a-și îmbunătăți rețeaua mobilă existentă, ceea ce înseamnă că utilizatorii Vodafone România vor beneficia de conexiuni la Internet mai rapide, latență scăzută și de o securitate și fiabilitate sporite ale rețelei.

Parteneriatul este inclus în planul multianual de investiții al Vodafone România pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de rețea și se înscrie în misiunea companiei de a contribui la dezvoltarea societății digitale.

„În perspectiva unei societăți digitale,  construirea unei rețele pregătite pentru viitor, sigure și eficiente din punct de vedere energetic este crucială. Parteneriatul cu Ericsson ne oferă bazele tehnologice în demersul nostru de a dezvolta rețele 5G autonome, cu un impact extraordinar pentru clienții rezidențiali, companii și autorități, în ceea ce privește viteza și latența scăzută ale rețelei, multitudinea și varietatea scenariilor de utilizare. De asemenea, ne ajută să îmbunătățim infrastructura rețelei radio de acces (RAN) existentă pentru a oferi servicii rapide și fiabile clienților în tranziția către rețele 5G autonome și să ne valorificăm potențialul de furnizor de servicii inovatoare pentru societatea digitală și durabilă pe care ne-o dorim cu toții. Investiția face parte din promisiunea noastră pentru România și pentru români: să creăm un nou standard de conectare și să investim în potențialul nelimitat al românilor și al comunităților locale”, a declarat Nicolae Vîlceanu, Chief Network Officer, Vodafone România.

Noul parteneriat redefinește standardele de conectare și face parte din strategia locală a Vodafone de susținere a antreprenorilor și comunităților.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.