Vodafone Romania investeste aproape 150.000 euro in educatie si sanatate

fundatiaPactFundatia Vodafone Romania investeste 149.518 de euro in educatia si sanatatea categoriilor defavorizate din sapte judete din sudul Romaniei. Proiectul pilot “Implicat in comunitatea mea”, derulat in parteneriat cu Fundatia PACT, sustine educatia, sanatatea si serviciile sociale necesare categoriilor defavorizate din satele si orasele mici din Romania. Prima etapa a acestui program implica o runda de finantare deschisa pentru proiecte comunitare din sapte judete: Arges, Braila, Buzau, Dolj, Galati, Mehedinti si Olt. Grupuri de initiativa, organizatii comunitare si ONG-uri locale mici din comunitati cu pana la 30.000 de locuitori, din cele sapte judete mentionate, vor putea aplica, pentru a obtine finantari de pana la 7.000 euro pe proiect.fundatiaVodafone

angelaGaletaPrin acest program strategic dorim sa raspundem nevoilor locale de educatie, sanatate si servicii sociale, in satele si orasele mici din intreaga tara. Vrem sa ii ajutam pe oamenii care traiesc aici sa isi imbunatateasca atat propriile conditii de viata, cat si conditiile categoriilor defavorizate din localitatile lor. In primul pas al acestui program, alaturi de Fundatia PACT, dorim sa crestem amprenta implicarii noastre in comunitatile din sudul tarii. Ulterior, vom extinde, treptat, aria de acoperire a programului, la nivel national”, a declarat Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania.

Proiectele depuse spre finantare trebuie sa contina o componenta puternica de implicare a comunitatii si sa se inscrie intr-unul dintre cele trei domenii de finantare: educatie, sanatate si servicii sociale.

Pentru mai multe detalii, click AICI.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.