Vodafone Romania ofera 13 stagii de practica platite pentru studenti

Vodafone a lansat a doua editie a programului „Vodafone Internship”, ce se adreseaza absolventilor si studentilor in ultimul an de facultate sau la master. La sfarsitul procesului de selectie, 13 tineri vor incepe un stagiu platit, de un an de zile, in unul din cele 5 departamente ale Vodafone Romania: Consumer Business Unit, Customer Operations, Enterprise Business Unit, Finance si Retail.

„Prima editie a programului de Internship initiat de Vodafone Romania a fost un real succes, si asta numai daca ne uitam la numarul tinerilor care au aplicat sau la feedback-ul celor 7 stagiari selectati. Anul acesta, aproape am dublat numarul de joburi disponibile si am marit numarul de departamente in care tinerii pot alege sa isi inceapa cariera profesionala. Suntem foarte mandri de faptul ca am reusit sa extindem acest program de internship fata de editia precendenta, mai ales in conditiile actuale ale pietei de munca, care nu avantajeaza tinerii absolventi, ci mai degraba specialistii cu multi ani de experienta. Anul acesta, ca si anul trecut, nu cerem experienta practica; ne dorim alaturi de noi tineri talentati, plini de entuziasm, dornici sa invete, intr-un timp scurt, cat mai multe despre industria telecom din Romania”, a declarat Vicky Cookson,  Director Resurse Umane, Vodafone Romania.

Studentii interesati pot trimite aplicatiile pana pe 4 martie 2012, direct pe site, prin completarea unui formular de inscriere. Selectia candidatilor va contine: interviu, test de aptitudini, test tehnic, test de limba engleza si studiu de caz si se va desfasura in perioada martie – aprilie 2012. Candidatii selectati vor incepe internship-ul pe 2 mai 2012 si vor avea, pe toata durata internship-ului, un tutore care ii va indruma, precum si acces la diverse programe de dezvoltare din cadrul companiei.

Anul trecut, peste 1500 de studenti s-au inscris pentru cele 7 joburi disponibile in departamentele de Online si Technology din companie.

Programul „Vodafone Internship” ofera tinerilor oportunitatea reala de a experimenta ce inseamna munca intr-o companie multinationala, de a face parte dintr-o echipa de specialisti si de a-si incepe cariera, castigand experienta practica in domeniul comunicatiilor mobile.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, click aici

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.