Vodafone sprijina iubitorii muntelui cu informatii direct pe telefon

Vodafone a lansat site-ul pentru mobil m.0salvamont.org, pe care pot fi gasite informatii actualizate despre vreme, trasee turistice, partii de schi si cabane localizate in toate zonele montane din Romania. Clientii Vodafone beneficiaza de trafic gratuit pentru navigarea pe site. Continutul site-ului este actualizat de catre echipa Dispeceratului Salvamont Brasov si echipele Salvamont din toata tara.

Vizitatorii site-ului pot trimite intrebari direct  Dispeceratului Salvamont, prin intermediul sectiunii „Intreaba Salvamont”. Totodata, pe site poate fi verificata, in timp real, starea vremii si evolutia acesteia, cu sprijinul Administratiei Nationale de Meteorologie.

Clientii Vodafone care viziteaza site-ul 0salvamont intra automat intr-un concurs, ce are ca premiu un telefon Motorola Defy+, un smartphone perfect adaptat pentru munte, rezistent la apa, socuri sau praf.

Echipele Salvamont pot fi contactate pentru informatii si la numarul de telefon al Dispeceratului National Salvamont 0725.826.668 (0salvamont).

Vodafone Romania este partener oficial al Salvamont (Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania) din 2004, parteneriat desfasurat sub umbrela programului „Parteneriat pentru viata”, ce sustine proiecte pentru salvarea de vieti omenesti, aflate in situatii de urgenta. Astfel, Vodafone sprijina serviciile nationale de urgenta SMURD, Salvamont si Salvamar.

Din 2004 si pana in prezent, Vodafone a sprijinit Salvamont cu aproximativ 300.000 de euro pentru infiintarea si functionarea Dispeceratului National 0Salvamont, servicii de telecomunicatii pentru echipele Salvamont din toata tara, achizitia echipamentelor speciale necesare salvamontistilor in interventiile de salvare pe munte, imbunatatirea semnalizarii traseelor montane, refacerea refugiilor montane sau realizarea de materiale informative cu sfaturi pentru turisti.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.