Voluntarii CEZ si copiii Fundatiei Sf. Dimitrie au fost impreuna la Ferma Animalelor

Cu sprijinul Grupului CEZ in Romania, copiii Fundatiei Sf. Dimitrie au avut parte de prima vizita la Ferma Animalelor din Pantelimon.

Astfel, 23 de copii cu varste cuprinse intre 6 – 13 ani de la Fundatia Sf. Dimitrie si 10 voluntari ai Grupului CEZ in Romania au devenit parteneri de plimbare azi, 4 iulie, in timpul vizitei in prima ferma parc din tara, Ferma Animalelor din Pantelimon. Aici, au descoperit lumea animalelor domestice si s-au distrat participand la o serie de jocuri special pregatite.

Copiii au fost incantati sa afle mai multe informatii despre natura si animale, avand ocazia sa observe ponei, capre, oi, porcusori de guineea, pauni, magarusi, nutrii, rate sau curcani, in mediul lor de viata. Toata activitatea s-a petrecut in aer liber, departe de agitatia urbana.

„Mi-a placut foarte mult ca am vazut animalele in mediul lor si ca am aflat luCopiii Fundatiei Sf. Dimitriecruri noi despre acestea. A fost o activitate foarte frumoasa si ne-am simtit foarte bine. Sper sa repetam experienta”, a afirmat unul dintre copiii din cadrul Fundatiei Sf. Dimitrie.

Pentru ca experienta sa fie una completa, copiii si voluntarii s-au imprietenit pe terenul de joaca, in cadrul unor activitati distractive si educative. „Pasarile din cuib”, „Vanatoarea de animale” si „Cat e ceasul, imparate?” au fost jocurile care le-au pus zambetul pe buze copiilor si i-au determinat sa aiba mai multa incredere in propriile forte.

In perioada iunie-septembrie, copiii din cadrul Fundatiei Sf. Dimitrie vor fi implicati intr-o serie de alte activitati recreative, ce au rolul de a le stimula imaginatia, interesul pentru cunoastere si de a le oferi mediul propice pentru o dezvoltare armonioasa.

Grupul CEZ in Romania continua sa le ofere copiilor mai putin norocosi o sansa la un viitor mai bun, initiative dezvoltate sub umbrela platformei „Energie pentru Bine” prin intermediul careia compania genereaza schimbari cu impact pozitiv in comunitatea locala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.