Voluntarii DB Schenker Logistics au lucrat pe santierul Habitat de la Jucu

DB Schenker pe santier HFH ClujO echipa de angajati ai companiei DB Schenker Logistics au ajutat la construirea unei case Habitat la Jucu de Sus, judetul Cluj. Aceasta este destinata unei familii cu venituri modeste si face parte dintr-un proiect de 15 case al organizatiei Habitat pentru Umanitate. Cei 7 voluntari au ajutat la montarea leaturilor, foliei si contrafiselor la acoperisul unui duplex. O parte dintre fondurile construirii acestui proiect au fost asigurate de companie, ca parte a strategiei de responsabilitate DB Schenker pe santier HFH Cluj 2015sociala.

„Parteneriatul cu DB Schenker il pretuim in mod deosebit. Acesta este al doilea proiect pe care il desfasuram impreuna, primul fiind renovarea scolii din Tranisu, in anul 2012. Ne bucura faptul ca implicarea companiei se face implicit la nivelul angajatilor si ca o echipa de angajati DB Schenker Logistics au ales sa construiasca impreuna cu noi o zi pe santier”, a declarat Genoveva Ghiuri, manager dezvoltare resurse Habitat for Humanity Cluj.

Habitat for Humanity Cluj construieste locuinte simple, decente si accesibile pentru familii cu venituri mici, care locuiesc in conditii improprii: cum ar fi in spatii prea mici, izolate neadecvat si cu igrasie sau fara utilitati. Pana in septembrie 2015, asociatia va construi 15 locuinte in comuna Jucu, pentru familii de la doi la cinci membri aflate in nevoie urgenta de locuire, care nu ar avea altfel posibilitatea de a avea o locuinta decenta. Cele 15 locuinte vor respecta principiul Habitat for Humanity Cluj de a fi simple, decente si accesibile si vor fi construite cu ajutorul voluntarilor locali si internationali de peste tot din lume.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.