Voluntarii din Caransebes muncesc “Pentru un zambet de copil”

Sectia de Pediatrie a Spitalului Municipal din Caransebes va fi renovata in cadrul unui proiect derulat de Asociatia Nevo Parudimos si finantat de Rompetrol si autoritatile locale. Prin implementarea proiectului „Pentru un zambet de copil” se are in vedere reabilitarea celor 19 saloane, a doua sali de tratament, a doua rezerve, reabilitarea  salii de mese, a bucatariei si a grupurilor sanitare, toate acestea aflandu-se in prezent intr-o stare avansata de degradare.

Reabilitarea va consta in punerea de gresie si faianta in toate saloanele unde este nevoie, zugravirea si pictarea tuturor incaperilor pentru a deveni mai primitoare, vopsirea usilor, repararea instalatiei electrice, punerea unor candelabre si a unor draperii in fiecare salon si schimbarea chiuvetelor acolo unde este nevoie. Munca efectiva va fi realizata de voluntari din Caransebes, Resita si localitatile limitrofe.

 Date despre proiect:

Pentru un zambet de copil” – Caransebes , judetul Caras-Severin, Aplicant – Asociatia Nevo Parudimos, Parteneri – la acest proiect vor participa, alaturi de aplicant, inca 13 parteneri: Primaria Municipiului Caransebes,  Spitalul Municipal Caransebes, 2 licee si 9 ONG-uri, Beneficiari – Locuitorii cartierelor Pipirig si Balta Sarata din Caransebes, pacientii sectiei de Pediatrie a Spitalului Municipal din Caransebes plus alte 414 persoane care vor participa si la implementarea proiectului. Descriere proiect – Reabilitarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Municipal din Caransebes. Derulare proiect: iunie – octombrie 2011, Valoare proiect: 115.000 lei, din care 45.000 lei finantare Rompetrol, cealalta suma fiind asigurata de autoritatile locale.

1 Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.