Voluntarii Provident au strans peste 13.000 de lei la Swimathon Iasi 2014

Provident_ Swimathon Iasi 2014Echipa Provident Financial Romania a inotat cele mai multe ture de bazin, respectiv 69, si a strans cea mai mare suma din donatii, peste 13.000 de lei, la editia din acest an a competitiei de strangere de fonduri Swimathon Iasi. Banii vor fi folositi pentru sustinerea a 33 de copii defavorizati din centrul de plasament Bucium, ca parte a proiectului Casuta dintre Coline. Acesta este o initiativa a unui grup de ieseni care isi doresc sa le ofere copiilor institutionalizati oportunitati de integrare sociala si mijloacele pentru o copilarie decenta. Proiectul este sustinut in mod constant de mai bine de 60 de angajati Provident.Medalie_Swimathon Iasi 2014

„Rezultatul nostru este dovada ca atunci cand crezi si pui suflet se poate indeplini orice lucru frumos! Cred ca ne putem stradui mai mult si mai multi ca prin mijloacele pe care le avem la dispozitie sa le oferim ceva mai bun celor de langa noi. Mi-as dori ca toti copiii sa aiba parte de aceeasi copilarie fericita ca baietelul meu de 3 ani si ma bucur ca, prin eforturile noastre si prin contributia donatorilor, cu precadere colegi din Provident, putem aduce un zambet pe fata acestor copii,“ a spus Catalin Vatamanelu, manager regional pentru Iasi al Provident.

Patru dintre inotatorii echipei Provident au fost copii voluntari: Miruna (12 ani), Rares (11 ani ), Elena si Iustin (9 ani), legitimati de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern si multipli campioni la diverse competitii nationale de natatie. Acestora li s-au adaugat trei angajati Provident: Catalin Vatamanelu si Silviu Mateiciuc, care au participat direct in competitie, respectiv Laurentiu Calistru, care s-a ocupat de strangerea de fonduri.

In cei peste 8 ani de cand este prezenta in Romania, Provident a investit peste 700.000 euro in activitati de responsabilitate sociala. Compania isi incurajeaza constantangajatii si agentii sa se implice personal in actiuni umanitaresi saidentifice nevoilecomunitare din zona in care isi desfasoara activitatea. Compania are o politica de dublare a sumelor donate de angajati, prin intermediul careia a donat pana in prezent peste 50.000 de euro.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.