Voluntarii Romtelecom si COSMOTE au plantat in acest an 9.000 de copaci

Voluntarii Romtelecom si COSMOTE au plantat pe parcurul acestui an nu mai putin de 9000 de copaci. Plantarile au fost realizate cu sprijinul angajatilor si clientilor in cadrul unor programe de mediu dedicate, precum Adopta un copac!, de la Dolce Sport, canalul de sport al Romtelecom, respectiv I Love Recycling si Adopta o Padure, dezvoltate de COSMOTE Romania. In noiembrie 2013, 130 de angajati Romtelecom si voluntari ai Asociatiei ViitorPlus au plantat un numar de 2.000 de copaci langa Alexandria, Teleorman, in cadrul programului Adopta un copac!. In iunie 2013, Dolce Sport si Asociatia ViitorPlus au lansat invitatia de a alerga in cadrul celei de-a cincea editii a Crosului Padurii – Dolce Sport in parcul Tineretului, Bucuresti si de a sustine cresterea suprafetelor impadurite din sudul tarii. Fondurile stranse sunt dedicate obiectivului de a planta cate un puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania, in cadrul campaniei Padurea Copiilor, parte din programul Adopta un copac!. Romtelecom sustine financiar plantarea si ingrijirea a 12.000 de puieti pe durata de 6 ani a proiectuui.

“Natura este o resursa importanta pentru o societate sustenabila si, prin actiunile noastre de plantare, contribuim activ la intretinerea unui mediu mai verde. Anul acesta, cu ajutorul clientilor si al angajatilor nostri, am reusit inca o data sa plantam un numar mare de puieti, de care vom avea grija pana la maturitate”, a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare Romania.

Totodata, COSMOTE Romania isi implica angajatii, clientii, furnizorii si partenerii de afaceri in diferite initiative si programe care raspund cerintelor mediului social din Romania. In 2013, compania a continuat provocarea lansata cu ocazia Orei Pamantului pentru clienti si angajati. Mai mult, pentru fiecare telefon mobil vechi sau accesoriu adus catre reciclare in magazinele proprii, compania a plantat un copact pe care il va creste pana la maturitate in padurea COSMOTE. Astfel ca, la finalul lui octombrie 2013, cu ajutorul a 76 de angajati si voluntari au fost plantati un numar total de 7.000 de copaci, din care 2.436 copaci au rezultat din colectarea terminalelor si a accesoriilor vechi. Actiunea de plantare a avut loc langa Ploiesi, in colaborare cu Asociatia MaiMultVerde si societatea Servicii de Gospodarie Urbana Ploiesti.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.