VOTEAZA: E.ON Energie Romania doneaza 200.000 de kWh catre 14 institutii sociale

E.ON_Daruieste_LuminaE.ON Energie Romania deruleaza o noua editie a campaniei “Daruieste Lumina”. Prin intermediul acesteia vor fi donati 200.000 de kWh catre un numar de 14 institutii publice, precum case de copii, camine pentru varstnici si spitale, pe care romanii le vor putea vota.

Lista institutiilor participante poate fi gasita pe site-ul campaniei www. daruiestelumina.ro, dar si pe pagina de Facebook dedicata campaniei, acolo unde utilizatorii pot alege destinatarii kilowatt-ilor.

Tot ceea ce trebuie sa faca fiecare participant este sa dea like sau share povestii respectivei institutii in reteaua de socializare si automat aceasta va primi 10 kWh. Un utilizator poate directiona kWh catre mai multe institutii, in limita a 10 distribuiri.

Pentru stabilirea cantitatii totale de kWh de care va beneficia fiecare institutie in parte vor fi luati in considerare kWh stransi atat in urma like- si share-urilor directe ale postarilor de pe Facebook, cat si in urma distribuirii povestilor de pe website.

Toti cei 200.000 kWh sunt donati de E.ON Energie Romania, cantitatile oferite urmand sa fie scazute din factura de energie electrica sau gaze naturale a beneficiarilor.


Prima editie a campaniei “Daruieste Lumina” s-a desfasurat in luna aprilie 2015, cand au fost oferiti 100.000 kWh spre beneficiul unui numar de 12 institutii – spitale, scoli, case de copii si camine pentru varstnici din 10 judete. Initiativa a fost continu-ata in decembrie 2015, cand au fost daruiti peste 200.000 kWh catre 800 de familii cu probleme, nominalizate de prieteni sau rude, precum si in decembrie 2016, cand 200.000 kWh au fost oferiti catre 16 institutii: spitale, scoli, camine pentru varstnici, orfelinate.

Incepand cu anul 2005, E.ON Romania a sustinut cu peste 11,8 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care isi desfasoara activitatea, numarul total al beneficiarilor acestor initiative ridican-du-se la aproximativ 280.000.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.