Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Vulcan Value Centre și Auchan Titan adună mucurile de țigară din parcările lor

Ziua Mediului_Auchan Titan

Vulcan Value Centre și Centrul Comercial Auchan Titan trag un semnal de alarmă asupra impactului pe care mucurile de țigară le au asupra mediului și lansează inițiativa Și naturii îi este greu să se lase de fumat, un proiect #ResponsiblyTogether. Durează aproximativ 12 ani ca un rest de țigară să fie asimilat de mediul înconjurător, iar cele mai întâlnite deșeuri la nivel mondial sunt chiștoacele de țigări.

Astfel, în fiecare weekend din luna iunie, voluntarii Asociației Colorăm Zâmbete vor participa la acțiuni de colectare a mucurilor de țigară în parcările celor două centre comerciale.

Acțiune de colectare de mucuri de țigară alături de voluntari, pentru un mediu mai curat

Astfel, pe 5, 11-12, 18-19 și 25-26 iunie, voluntarii Colorăm Zâmbete vor fi prezenți în parcările centrelor comerciale pentru a participa la acțiunea de ecologizare. Resturile de țigări colectate vor fi expuse în urne speciale amenajate la intrările centrelor comerciale, astfel că progresul campaniei va putea fi urmărit în timp real de clienți.

#ResponsiblyTogether

Toate proiectele de responsabilitate socială ale grupului, implementate la nivel regional, inclusiv pe piața din România, sunt comunicate sub umbrela #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună), platforma de responsabilitate socială a NEPI Rockcastle.

Responsabili, Împreună reprezintă angajamentul asumat la nivel de grup, dezvoltat și implementat prin intermediul centrelor comerciale din portofoliul companiei, de a susține comunitățile locale, de a reuni și a promova inițiative care definesc pilonii strategiei de sustenabilitate a companiei, precum educația, comunitatea și protecția mediului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.