Western Union a lansat ”Cercul Binelui -Chain of Betters” pentru a genera schimbari in bine

Western Union - Chain of BettersWestern Union a lansat la nivel global campania ”Cercul Binelui -Chain of Betters” menita sa initieze un cerc al binelui, angajandu-se sa ajute la finantarea unor proiecte care au ca scop realizarea de schimbari durabile in bine pentru persoane fizice si comunitati. Competitia Chain of Betters lansata de Western Union va premia cu 1.000 USD (sau echivalentul in moneda locala) cele mai generoase idei de “Betters – Fapte pentru bine”. In prima faza, rezidentii din 20 de tari – inclusiv din Romania – vor fi invitati sa nominalizeze un proiect sau o persoana care pot sa genereze transformari in bine, conditia fiind ca persoana care face nominalizarea sa se implice activ in transpunerea in fapta a ideii propuse.

Diane Scott, directorul de marketing al Western UnionCampania Chain of Betters subliniaza si amplifica impactul pe care banii pusi in miscare il pot avea in cazul a milioane de vieti din intreaga lume . Western Union ii ajuta pe oameni sa transfere bani, ceea ce genereaza efecte economice. Cand banii sunt pusi in miscare pot sa genereze o imbunatatire in vietile oamenilor”, a declarat Diane Scott, director de marketing Western Union.

Nominalizarile pentru competitia Chain of Betters pot fi facute de rezidenti legali, in varsta de peste 18 ani din Australia, Austria, China, Franta, Germania, India, Jamaica, Mexic, Maroc, Olanda, Nigeria, Filipine, Romania, Rusia, Spania, Suedia, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie si SUA. Beneficiarii pot fi de oriunde din lume.

Pentru inscrierea unui proiect in competitie, este nevoie de un text de maximum 150 de cuvinte care sa descrie cum se poate face lumea un loc mai bun pentru ceilalti folosind suma de 1.000 USD. Ideile inscrise vor fi apreciate in functie de fapta buna si lipsita de egoism pe care o propun si de capacitatea de a genera o schimbare pozitiva si durabila pentru un anumit numar de oameni. Va puncta, de asemenea, potentialul proiectului de a genera valoare pentru o comunitate, de a-i inspira pe altii sa urmeze exemplul si de a face lumea un loc mai bun.

Fiecare proiect inscris va trebui, de asemenea, sa includa cel putin o fotografie a persoanei care face nominalizarea si, preferabil, alte doua fotografii sau un scurt material video despre situatia sau ideea care va face lumea mai buna.

Jurizarea se va efectua in termen de zece zile lucratoare de la incheierea campaniei, iar castigatorii vor fi anuntati in decursul urmatoarelor 28 de zile.

Proiectele castigatoare vor fi publicate AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.