Western Union finanteaza un nou proiect al Habitat for Humanity

Western Union, unul din liderii globali in servicii de plati, continua colaborarea cu Habitat for Humanity Romania prin finantarea unui nou proiect de ajutorare a trei familii vulnerabile din punct de vedere economic si social din judetul Dolj.  In cadrul campaniei globale Western Union – Volunteer for better!, in perioada 12-13 iulie, 54 de angajati Western Union, au voluntariat pe santierul Habitat for Humanity de la Preajba, unde se construiesc locuinte noi pentru familiile defavorizate din judetul Dolj. Western Union a participat atat cu echipa de voluntari, cat si financiar, cu o donatie care va merge in programul de construire de locuinte Habitat for Humanity in Romania.

„Este pentru a patra oara cand echipa Western Union se implica intr-un proiect de voluntariat alaturi de Habitat for Humanity, iar anul acesta am atins un maxim istoric ca numar de voluntari. Proiectul de la Preajba a adus impreuna un numar de 54 de  persoane, colegi si parteneri de business, care au ales sa ni se alature pentru a contribui cu timpul si munca lor la ajutorarea unor oameni care au nevoie de suportul semenilor. Western Union opereaza in peste 200 de tari si teritorii si ne bucuram ca putem contribui la dezvoltarea comunitatilor in care suntem prezenti”, a declarat Daniela Budurea, Country Director Western Union Romania si Bulgaria.

Programele Habitat presupun implicarea directa si a beneficiarilor. Toti acestia trebuie sa aiba un rol activ in construirea sau reabilitatea propriilor locuinte, precum si sa ramburseze o parte din costurile casei sau ale lucrarilor de reabilitare, fara profit pentru organizatie. In acest mod, Habitat for Humanity Romania ajuta familiile beneficiare sa se ajute singure. Toate sumele sunt colectate in fondul din care se construiesc alte noi locuinte.

Prin programul Western Union „Lumea noastra, familia noastra”, Fundatia Western Union contribuie la finantarea programelor care creeaza oportunitati economice si acces la o educatie mai buna pentru indivizi, familii si comunitati din intreaga lume. Programul a obtinut recunoasterea Committee Encouraging Corporate Philanthropy in 2009 si este un angajament pe cinci ani in valoare de 50 de milioane de dolari care reflecta eforturile Companiei Western Union, ale angajatilor, agentilor si partenerilor sai de peste tot din lume. Pana in prezent, Fundatia Western Union a alocat 80,1 de milioane de dolari unui numar de peste 2.045 de organizatii nonguvernamentale din 109 de tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.