Western Union Foundation a acordat peste 100 milioane de dolari in scopuri caritabile

westernunionWestern Union Foundation a acordat, din 2001 pana acum, peste 3.000 de granturi pentru sprijinirea activitatii ONG-urilor la nivel mondial. Fundatia a anuntat depasirea pragului de 100 de milioane de dolari donati catre peste 2.700 de organizatii non-guvernamentale si destinati sprijinirii a mii de familii sau persoane individuale din 135 de tari si teritorii din intreaga lume. Western Union Foundation colaboreaza cu un numar important de ONG-uri globale, precum si cu organizatii non-profit locale mai mici si asociatii de caritate din intreaga lume, printre care UNICEF, Salvati Copiii, Mercy Corps, Pratham si altele.westernunion2

Menirea afacerii dezvoltate de Western Union este sa imbunatateasca vietile consumatorilor, oferindu-le modalitati mai bune de a trimite bani familiilor, prietenilor sau partenerilor lor de afaceri in peste 200 de tari si teritorii din intreaga lume. Sunt deosebit de mandru sa putem sarbatori aceasta realizare a Western Union Foundation, impreuna cu Agentii Western Union, angajatii nostri si partenerii nostri non-profit care au ajutat cu adevarat Fundatia pentru a face din lume un loc mai bun”, a declarat Hikmet Ersek, Presedinte si CEO Western Union.

In Romania, Western Union Foundation a alocat aproximativ 300.000 de USD pentru finantarea de proiecte de educatie si de insertie sociala sau ajutorare a persoanelor dezavantajate, dezvoltate de fundatii si ONG-uri locale, precum Habitat for Humanity, SOS Satele Copiilor sau World Vision. Cel mai recent program al Western Union Foundation care include si Romania este PASS Initiative. Acesta este un program derulat in parteneriat cu UEFA Europa League si UNICEF care isi propune sa transforme fiecare pasa reusita din campionat in fonduri pentru educatie. In acest an, donatiile astfel obtinute vor merge catre proiecte de educatie ale UNICEF din Romania, Columbia si Mexic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.