Western Union:50 milioane USD pentru programul Our World, Our Family

Western Union a alocat, in ultimii cinici ani, peste 50 de milioane de dolari pentru a promova oportunitatile economice pentru migranti, pentru a-i tine conectati cu familiile lor, pentru a depasi barierele si pentru a-si indeplini visele. Acestea sunt rezultatele programului Our World, Our Family, prezentate de compania Western Union. Totodata, in cadrul programului au fost dezvoltate instrumente educationale, inclusiv burse, pentru un milion de elevi si studenti, a fost oferit sprijin pentru integrarea a aproximativ 270.000 de migranti la nivel global, s-a acordat sprijin pentru 455.000 de antreprenori, sub forma de imprumuturi sau traininguri de business, s-au furnizat resurse si traininguri de educatie financiara pentru peste 550.000 de persoane, fiind oferit, totodata, sprijin pentru ajutorarea comunitatilor lovite de catastrofe, pentru 900.000 de persoane. In total, in programul a ajuns la peste 5 milioane de persoane.

“Western Union evolueaza ca afacere pentru a raspunde nevoilor in schimbare din piata, prin urmare si programele noastre sociale trebuie sa evolueze in acelasi ritm. Putine sunt lucrurile care conteaza mai mult pentru consumatorii nostri decat succesul tinerelor generatii. Ultimii cinci ani ne-au demonstrat ca educatia este una dintre cele mai sigure cai pentru un viitor mai bun. Vom folosi experienta pe care am acumulat-o in cadrul Our World, Our Family pentru a implementa urmatorul nostru mare program de implicare comunitara – Education for Better”, a declarat Patrick Gaston, Presedinte al Western Union Foundation.

Programul Our World, Our Family a reusit sa atraga parteneri importanti si peste 57% din angajatii companiei au facut donatii pentru a spijini programul sau au efectuat mii de ore de voluntariat in cadrul unor organizatii non-profit din intreaga lume. Peste 350 din Agentii Western Union care opereaza in comunitati deservite de companie s-au implicat in derularea programului pentru ca acesta sa aiba un real impact.

Incheind parteneriate strategice cu organizatii precum Mercy Corps, United Nations si USAID, programul Our World, Our Family s-a implicat in educarea a zeci de mii de studenti pentru ca acestia sa se poata integra in campul muncii, a creat locuri de munca oferind asistenta de business pentru mici intreprinzatori si i-a pregatit pe muncitori sa-si foloseasca mai bine salariile, prin traininguri de educatie financiara. De asemenea, in cadrul programului s-au derulat proiecte de reconstructie a unor comunitati sau de ajutorare a persoanelor afectate in cazul a 62 de dezastre din intreaga lume.

Education for Better – noul program al companiei Western Union, anuntat in septembrie 2012, este un program pe trei ani al carui scop este sa sprijne educatia la nivel global prin oferirea de granturi, marketing legat de cauza, advocacy, implicarea angajatilor companiei si dezvoltarea de produse care sa ajute educatia. Programul prevede o implicare de 10.000 de dolari pe zi, pe o durata de peste 1.000 de zile, menita sa sprijine promovarea unor obiective educationale, cu accent pe programe de instruire secundara si vocationala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.