WILO a donat 45 de calculatoare pentru a sustine activitatea Ateliere Fara Frontiere

WILO_Ateliere Fara FrontiereWILO Romania a sprijinit anul acesta Ateliere Fara Frontiere oferind computerele pe care nu le mai utilizeaza in cadrul companiei. Cele 45 de calculatoare donate au fost transporte la sediul Ateliere Fara Frontiere si urmeaza ca angajatii atelierului sa le consulte, sa le verifice si sa le repare. Reconditionarea echipamentelor IT uzate este una dintre activitatile de baza pentru functionarea Ateliere Fara Frontiere. O mare parte dintre calculatoarele reparate sunt donate ONG-urilor sau scolilor din Romania. Daca nu se pot recupera, computerele sunt dezasamblate tot de catre angajatii Atelierului iar piesele sunt trimise la reciclare.

Ana Maria Marinescu, coordonator marketing WILO Romania“Credem cu tarie ca proiectele construite in jurul ideii de responsabilitate si angajament pe termen lung sunt cele care construiesc o societate mai buna, mai sanatoasa si mai justa. Asemenea proiecte sunt realizate de peste 5 ani in Romania de Ateliere Fara Frontiere, care angajeaza persoane cu mari dificultati sociale, familiale, de calificare, cu probleme medicale sau probleme de adictii, pentru a-i acompania si sprijini in efortul de reintegrare profesionala, sociala si civica. Suntem bucurosi ca putem contribui la sustinerea activitatii Atelierului de insertie oferind calculatoarele pe care le-am folosit pana in prezent in cadrul companiei”, a afirmat Ana Maria Marinescu, coordonator marketing WILO Romania.

In perioada petrecuta ca angajati ai Ateliere Fara Frontiere, persoanele cu mari dificultati sunt sprijinite sa isi (re)construiasca increderea in sine si in ceilalti, sa isi (re)dobandeasca autonomia si abilitatile profesionale, sa-si (re)construiasca legaturile sociale si familiale, sa se (re)integreze pe piata muncii si in societate ca cetateni cu drepturi depline.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.