Wizrom Software ofera burse pentru medicii rezidenti

Compania Wizrom Software, controlata de omul de afaceri Eli Davidai, a demarat programul SHI Training Fellowship, prin care ofera sase burse pentru medicii rezidenti din Romania. Acestia au astfel sansa de a lucra timp de trei ani la prestigiosul centru universitar al Sheba Hospital, din Israel. Programul de burse va fi integral finantat de catre Wizrom Software si Sheba Hospital si va acoperi toate costurile de transport si cazare, plus salariul pe perioada de rezidentiat de trei ani la Sheba Hospital Israel. Candidatii ideali trebuie sa fie medici rezidenti, in curs de formare in specialitatile neonatologie, anestezie/terapie intensiva si patologie pentru a putea participa la SHI Training Fellowship. Stagiul petrecut in Israel va fi echivalat si va fi luat in considerare la finalizarea rezidentiatului.

„Acesta este demersul meu personal de a contribui la dezvoltarea societatii intr-unul dintre cele mai importante aspecte: asistenta medicala. Cred cu tarie ca oamenii care dispun de resursele financiare necesare trebuie sa ia initiativa, in loc sa astepte ajutor de la autoritati”, a declarat Eli Davidai, antreprenorul care controleaza compania Wizrom Software.

Candidatii, exclusiv rezidenti in neonatologie, anestezie sau patologie, trebuie sa depuna un dosar din care sa reiasa performantele academice, leadership-ul si dorinta de dezvoltare profesionala si sa vorbeasca si sa scrie fluent in limba engleza. De asemenea, este necesara depunerea unei scrisori de recomandare din partea coordonatorului stagiilor de rezidentiatului (prof.dr.), precum si a unui eseu pe tema: „Medicina, o viata pentru o cariera provocatoare si merituoasa”.

„Principalul obiectiv al acestui program este de a creste generatia urmatoare de neonatologisti, anestezisti si patologisti in Romania. Aceste burse permit medicilor rezidenti in aceste specialitati sa invete proceduri si metodologii specifice de la profesionistii nostri de nivel mondial”, a declarat prof. dr. Jehuda Adler, Director Chaim Sheba Medical Center din Israel.

Castigatorii vor fi anuntati public in cadrul unei ceremonii ce va avea loc in data de 12 decembrie 2012. Ei vor trebui sa se angajeze contractual ca la finalizarea stagiului de trei ani in Israel, se vor intoarce in România si vor profesa in sistemul medical românesc timp de cel putin cinci ani.

Cei interesati pot afla mai multe informatii AICI

Sheba Medical Center este cel mai mare centru medical din Israel si din Orientul Mijlociu, care ofera ingrijire completa in aproape fiecare disciplina medicala. Abordarea unica a centrului medical considera tratamentul si reabilitarea ca un proces continuu si integrat, deoarece prevenirea si promovarea sanatatii, pe de o parte, si reabilitarea, pe de alta parte, sunt parti integrante ale ingrijirii medicale. Doctori din intreaga lume urmeaza programe de specializare la Sheba Hospital.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.