Wizrom trimite 8 medici rezidenti cu burse la cel mai mare spital din Israel

Wizrom Software a finalizat selectia medicilor rezidenti romani care vor lucra timp de trei ani la prestigiosul spital universitar al Sheba Hospital din Israel, in cadrul burselor SHI Training Fellowship. Mai mult, datorita potentialului extraordinar dovedit de anumiti candidati in cursul interviurilor de selectie, sponsorul Wizrom, impreuna cu spitalul Sheba, a decis extinderea numarului de burse de la sase la opt. Cei opt medici rezidenti romani care au castigat bursele sunt: Lavinia Estera Decean si Camelia Taran la specialitatea neonatologie, Adrian Necula, Lavinia Iovan si Monica Andreea Sandu la specialitatea anestezie/terapie intensiva, respectiv Cosmin Florescu, Daniela Necula si Ana Alecsandra la specialitatea patologie.

„Sunt bucuros ca am avut ocazia sa ii cunosc personal pe acesti medici rezidenti care mi-au confirmat ca initiativa Wizrom este un demers important in dezvoltarea viitorilor lideri din domeniul medical romanesc. Analizand concluziile comitetelor de jurizare, care au clasat la doua din specialitati cate doi candidati pe locul doi, am decis imediat sa suplimentez investitia. Stiu ca aceasta suplimentare reprezinta probabil una dintre cele mai bune decizii de marire de buget din ultimii ani”, a declarat Eli Davidai, antreprenorul care controleaza compania Wizrom Software.

Bursele au fost acordate pentru medici rezidenti, in curs de formare in specialitatile neonatologie, anestezie/terapie intensiva si patologie, si acopera toate costurile de cazare si transport, plus salariul pentru cei trei ani petrecuti ca medic rezident la Sheba Hospital, in Israel. Salariul brut lunar oferit este de 3.000 de dolari SUA (2.400 euro).

Wizrom, unul dintre principalii furnizori de solutii ERP din Romania, organizeaza acest program de burse pentru medicii rezidenti pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la infiintare, printr-un act de donatie catre comunitate.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.