World Vision Romania: Copiii din comuna vasluiana Rebricea au nevoie de ajutor

In comuna vasluiana Rebricea, aproape 150 de copii merg zilnic pe jos 10-15 kilometri pentru a ajunge la scoala. Acest lucru inseamna mult timp pierdut pe drum, oboseala, scaderea randamentului scolar si necesar de incaltaminte suplimentar.

„ Acesti copii se lupta cu frigul, ploaia, iar uneori trebuie sa se apere chiar si de caini, doar pentru a ajunge la scoala. Ne dorim sa schimbam aceasta realitate si sa le oferim speranta acestor micuti care se confrunta prea devreme cu greutati prea mari. Impreuna putem schimba vieti in bine, chiar și cu gesturi mici”, a declarat Adela Fundulea, Marketing Manager World Vision Romania.

Copiii din sat nu au cum sa ajunga la scoala decat pe jos si ca sa fie in siguranta si sa treaca mai repede timpul, dimineata se asteapta unul pe altul. Cand e intuneric afara, iau cu ei lanterne. Iarna e cel mai greu, trebuie sa mearga prin frig si zapada. Drumul spre scoala trece prin padure si locuri izolate unde pe copii ii pot pandi atatea pericole.

World Vision Romania deruleaza campania de strangere de fonduri ”Eu cum ajung la scoala?”. Fondurile stranse vor fi folosite pentru a achizitiona unul sau doua microbuze care sa-i duca si sa-i aduca de la scoala pe copiii din Rebricea.

Pentru sustinerea financiara a campaniei, World Vision Romania pune la dispozitie si doua numere de telefon in reteaua Romtelecom: 0900 900 090 pentru a dona 5 euro si 0900 900 092 pentru a dona 10 euro. Totodata, cei care doresc sa vina in ajutorul celor 150 de copii, pot intra pe site-ul organizatiei, la sectiunea Microbuzul si sa doneze o suma la alegere, in intervalul 30 de lei – 200 de lei.

Implica-te si tu! Da click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.