Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Xella Romania sustine cu peste 200.000 lei comunitatile in care activeaza

xellaXella Romania a creat un fond de solidaritate dedicat sustinerii comunitatilor locale in lupta impotriva COVID-19, in care a fost directionata in prima etapa suma de 150.000 lei pentru actiuni de sprijin imediat.

Acestea includ donarea de echipament medical de protectie catre spitalele din Deva (3.000 de masti si 3.000 perechi de manusi) si Hunedoara (3.000 de masti si 3.000 perechi de manusi).

Totodata, au fost achizitionate teste omologate de detectare a COVID-19 pentru Spitalul Judetean din Deva (25.000 lei) si peste 2.000 de viziere care vor fi donate spitalelor din toata tara.

De asemenea, compania a sprijinit cu 50.000 lei Fundatia Comunitara Oradea si Fundatia Comunitara Prahova, implicate in activitati locale.

„Activitatea Xella in Romania este strans legata de comunitatile locale si de partenerii nostri alaturi de care ne-am dezvoltat. De peste 10 ani construim si suntem parte din comunitati, iar sanatatea si siguranta angajatilor si partenerilor nostri este esentiala pentru noi. Impreuna cu colegii mei din echipa Xella am implementat si respectam cu strictete o serie de reguli de preventie in fiecare unitate de productie din Romania, cu scopul de a asigura protectia fiecarui membru al echipei, pentru a continua in conditii de siguranta operatiunile si pentru a raspunde cat mai bine solicitarilor clientilor nostri. Solidaritatea este una dintre valorile esentiale ale companiei noastre, astfel ca impreuna cu partenerii si clientii nostri, ne dorim sa contribuim la eforturile nationale de preventie si de sprijin pentru spitalele din Romania”, a declarat Marius Dragne, CEO Xella Romania.

Tot pentru a sustine comunitatile locale, Xella Romania a decis sa achizitioneze echipamentele de protectie de la furnizori si producatori locali, direct sau prin intermediul unor asociatii care si-au unit fortele pentru a veni in sprijinul spitalelor si pentru a sustine eforturile de combatere a raspandirii COVID-19.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...