Xerox a lansat o hartie fabricata numai din materiale reciclabile

Xerox Romania a lansat un nou tip de hartie reciclata – Recycled Pure, produsa integral din materiale reciclabile. Aceasta inlocuieste hartia Recycled Supreme (fabricata 80% din hartie utilizata si 20% din fibra de lemn) si este ideala pentru imprimare laser si copiere.

Xerox Recycled Pure este la fel de performanta ca hartia alba obisnuita, oferind, in acelasi timp, posibilitatea de a reduce impactul asupra mediului cu fiecare pagina tiparita sau copiata, spun reprezentantii companiei.

„Cu Recycled Pure, 100% ecologica si la fel de performanta si de alba ca hartia normala, companiile care-si doresc realmente sa fie „verzi” nu mai au niciun argument de respingere a hartiei reciclate”, a declarat Eduard Oancea, XSG Manager Xerox Romania.

De asemenea, modalitatea de obtinere a hartiei este “verde”, colile de hartie Xerox Recycled Pure fiind albite prin procedee care nu contin clorina (o substanta toxica pentru mediu).

Din 2007, Xerox comercializeaza in Romania o gama completa de hartie reciclata pentru copiatoare: Recycled, Recycled+ (produsa 100% din materiale reciclate), hartia colorata Recycled Symphony si Colotech+ Recycled, hartie reciclata, special creata pentru imprimarea digitala color.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.