Xerox Digital Alternatives ajuta companiile sa tipareasca mai putin

xerox2Compania Xerox a lansat o tehnologie de suport pentru computere sau dispozitive mobile, care automatizeaza procesele de lucru cu documentele din orice companie mare. Xerox Digital Alternatives ajuta companiile sa lucreze in mediul digital si sa foloseasca mai putin hartia ca suport pentru diverse documente. Utilizatorii pot cu usurinta sa semneze, modifice, distribuie, salveze sau sa citeasca documentele de pe o singura interfata. Astfel, acestia nu mai trebuie sa imprime sau sa converteasca documente, nici sa le transfere intre diverse programe sau versiuni digitale. xerox

MikeFeldman“Sa tiparim mai putin nu inseamna doar un consum redus de hartie, ci o modalitate de lucru eficienta, care creste productivitatea, asigura comunicarea rapida cu clientii si da posibilitatea de a utiliza eficient informatiile”, a declarat Mike Feldman, presedinte Large Enterprise Operations, Xerox.

Interfata, intuitiva si securizata, se poate instala pe calculatoare care utilizeaza Microsoft Windows si pe tabletele Apple iPad. Tehnologia vine in sprijinul celor care muncesc intr-un mediu de lucru mobil si le ofera posibilitatea de a realiza operatiuni multiple, printr-o singura aplicatie.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.