Xerox Romania si miscarea „Plantam fapte bune in Romania” demareaza impaduririle la Armasesti

Peste 30 de angajati ai companiei  Xerox Romania vor planta copaci in localitatea Armasesti, din judetul Ialomita. Pe 29 octombrie, organizatorii „Plantam fapte bune in Romania” si voluntarii vor impaduri un teren cu o suprafata de 6 hectare.

“Este un bun prilej pentru echipa Xerox de a arata si in alt mod cum protejeaza mediul, nu doar prin serviciile si produsele noastre. De asemenea, aceasta actiune de plantare a copacilor este si o buna ocazie de a ne intalni si de a lucra impreuna cu partenerii si clientii nostri, pe care i-am invitat sa ni se alature. Pe scurt, abia asteptam sa plantam cateva fapte bune”, a declarat Ioana Bulat, PR Manager al Xerox Romania.

Pe langa programul de voluntariat, Xerox sustine cauza de protejare a mediului si prin tiparirea materialelor necesare miscarii „Plantam fapte bune in Romania”. Astfel, documentele vor fi tiparite cu ajutorul multifunctionalelor Xerox, pe hartie reciclata si suporturi speciale de imprimare Xerox, prin utilizarea de cerneala solida, care reduce impactul asupra mediului cu pana la 90%.

„Apreciem atat sustinerea Xerox Romania, cat si implicarea angajatilor si partenerilor acestei companii pe termen lung.  Astfel, voluntarii sunt asteptati sa revina in anii urmatori pentru a ingriji padurile si a asigura reusita finala a actiunilor de plantare, conform aprecierilor specialistilor. Ulterior, comunitatile locale vor fi incurajate si sprijinite sa isi îngrijeasca padurile si sa le apere de exploatari necorespunzatoare”, a precizat Liana Buzea, coordonatorul miscarii „Plantam fapte bune in Romania”.

 

Xerox utilizeaza  consumabile ecologice si desfasoara o gama larga de procese si activitati de protectie a mediului. Compania detine in portofoliu o gama completa de hartie reciclabila pentru copiatoare – Recycled, Recycled+ (produsa 100% din materiale reciclate), Recycled Supreme (produsa 80% din materiale reciclate) si hartia colorata Recycled Symphony si Colotech+ Recycled, special creata pentru imprimarea digitala color. Si echipamentele Xerox reduc impactul asupra mediului inconjurator prin utilizarea unor tehnologii moderne, care reduc semnificativ consumul de energie si hartie. Seria de echipamente ColorQube 9200, care are la baza tehnologia cu cerneala solida, reduce costurile de tipar cu pana la 62%, dar si impactul asupra mediului cu pana la 90%.

Sursa foto: newscertain.com

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.