Xerox si Scoala Americana – parteneriat pentru crearea primei scoli fara hartie

Xerox-Scoala AmericanaXerox Romania si Scoala Americana Internaţionala din Bucuresti (AISB) au semnat un parteneriat prin care se urmareste transformarea scolii intr-una care nu foloseste hartie. AISB isi propune sa reduca cu pana la 20% costurile cu documentele, sa isi optimizeze reteaua de echipamente si procesele de lucru cu documentele, sa creasca nivelul de calitate a materialelor tiparite si sa beneficieze de mobilitate si solutii de personalizare si securizare a datelor. In acest sens, Xerox a recomandat o solutie care integreaza serviciile de management al documentelor si tehnologiile moderne Xerox, astfel incat organizatia sa isi creasca flexibilitatea, productivitatea, calitatea imprimarii, securitatea si sa scada consumul de hartie. Nu mai putin de 65 de noi echipamente Xerox – alaturi de o diversitate de softuri avansate – sunt acum instalate in scoala. CXerox-Scoala Americana 2um toate unitatile sunt multi-functionale, iar principiile de operare sunt comune, invatarea modului de utilizare s-a dovedit extrem de usoara. Elevii au fost primii care au invatat cum sa foloseasca noile echipamente si care i-au invatat pe cei din jurul lor, inclusiv pe profesori.

Alina Balan, Strategic Accounts Manager, Xerox RomaniaAm inlocuit cele 24 de tipuri de echipamente existente cu doar 9 modele de multifunctionale Xerox de ultima generatie. Avand in vedere ca migrarea spre un mediu digital si reducerea amprentei de carbon sunt elemente cheie pentru AISB, am inclus in echipamentele noastre o gama larga de functii, optiuni si softuri complexe, oferindu-i partenerului nostru posibilitatea de a controla si a urmari toate documentele, toate costurile si intregul consum de energie, consumabile si hartie,” a declarat Alina Balan, Strategic Accounts Manager, Xerox Romania.

Pe langa reducerile de costuri si un consum redus de hartie, utilizarea noilor echipamente si procese le-a oferit atat elevilor, cat si profesorilor o foarte mare libertate de lucru si de distribuire a lucrarilor pe cale digitala. In plus, elevii sunt foarte motivati atunci cand vad ca ideile lor prind viata rapid chiar in scoala lor. Si nu in ultimul rand, acestia au acum ghiozdane mult mai usoare de purtat zilnic la scoala, cata vreme manualele electronice in mod sigur nu cantaresc la fel de mult ca cele din hartie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.