Xerox si-a lansat raportul privind sustenabilitatea – Global Citizenship

Xerox a lansat raportul anual „Global Citizenship” pe anul 2013, document ce cuprinde progresele companiei din birourile din toata lumea in privinta sustenabilitatii, pe categorii precum energie, apa si deseuri. Conform acestuia, printre cele mai importante programe si rezultate obtinute de Xerox in materie de sustenabilitate se afla: Programul Energy Challenge pe 2012 care a dus la o reducere cu 42% a emisiilor de gaze de sera in ultimii 10 ani; Programul Zero Waste to Landfill care a ajuns la o rata de refolosire si reciclare a echipamentelor si a consumabilelor de pana la 99,3% si Programul Water Conservation a redus consumul de apa cu pana la 17% in ultimul an. O alta initiativa a vizat incheierea cu succes al celui de-al 17-lea an de parteneriat cu The Nature Conservancy, o organizatie globala de protectie a mediului. Organizatia are peste un million de membri si a protejat pana acum peste 119 milioane de acri de teren si mii de mile de rauri in toata lumea.

“Pentru al saselea an consecutiv, Xerox a raspuns criteriilor FTSE4Good privind CSR-ul, agajamentul social si al partilor interesate, drepturile omului si actiunile de protejare a mediului. Creat in 2011, Index-ul FTSE4Good reprezinta o serie de repere pentru investitorii responsabili, care vor sa masoare performanta companiilor in care investesc, folosind standarde internationale recunoscute”.

Raportul Global Citizenship este organizat in patru sectiuni, care urmaresc eforturile Xerox in materie de sustenabilitate: sprijinire a clientilor, imbunatatirea locului de munca, conservarea planetei si dezvoltarea comunitatii.

Xerox Global Citizenship Report1 2013

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.