YPC a lansat prima cafenea non-profit din Romania

Young Professionals Club a deschis, recent, prima cafenea non-profit din Romania – YPC Café . Unicitatea acestui proiect consta in mecanismul sustenabil prin care se va produce un impact continuu in comunitate. Astfel, profitul locatiei va fi redirectionat pentru sustinerea atat a proiectelor Young Professionals Club, cat și a altor ONG-uri care urmaresc o schimbare pozitiva in societate.

„Dorim ca YPC Café sa constituie un motor care sa genereze proiecte frumoase prin care sa construim impreuna o societate mai buna. Atat YPC, cat si partenerii nostri am dovedit, pe parcursul ultimilor 3 ani, ca  proiectele implementate au adus valoare sociala adaugata. Totusi, impactul unor proiecte a fost limitat din cauza lipsei fondurilor. Unul dintre obiectivele principale ale YPC Café este tocmai asigurarea acestor resurse financiare. Intr-o societate in care responsabilitatea sociala este o necesitatea nu doar un moft, consideram binevenita si necesara aceasta initiativa de antreprenoriat social. Mizam pe suportul intregii comunitati si speram ca impreuna sa putem deveni adevarati agenti ai schimbarii sociale”, a declarat Dragos Barbalata, Presedinte Young Professionals Club.

Prin activitatile pe care le desfasoara, YPC Café asigura accesul tinerilor la activitati de dezvoltare personala si profesionala, ofera suport ONG-urilor, asociatiilor, grupurilor de initiativa si companiilor in proiectele pe care le desfasoara.

YPC Café va gazdui workshopuri tematice, traininguri si conferinte de dezvoltare personala si profesionala, intalniri de networking, dar si expozitii de arta si fotografie, lansari de carte, spectacole ale tinerilor artisti sau pasionatilor de muzica, jocuri de societate, petreceri tematice, evenimente cu invitati speciali precum si concursuri sau surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.