Zentiva University: internship pentru 30 de absolventi. 6 vor fi angajati

30 de tineri absolventi, masteranzi sau doctoranzi in cadrul universitatilor de Farmacie si Politehnica au fost selectati pentru a participa la programul de internship al companiei farmaceutice Sanofi, Zentiva University. Dintre acestia, 6 vor avea ocazia sa inceapa o cariera in cadrul companiei.
Programul este structurat in 3 etape. In luna octombrie, cei 30 de tineri selectati vor avea ocazia sa viziteze fabrica de medicamente Zentiva si sa participe la Zilele Zentiva, iar ulterior 12 studenti selectati in urma evaluarilor vor putea sa lucreze pana in 15 decembrie intr-unul din departamentele de Productie, Productie mentenanta, Calitate, Business Support, Supply Chain sau Environment, Health and Safety. In 2012, sase dintre ei vor fi angajatoi pe perioada determinata, avand posibilitatea de a incepe o cariera in domeniul farmaceutic in cadrul companiei.
„Desfasuram de multi ani programe de practica in parteneriat cu universitatile din Bucuresti, dar anul acesta am gandit un program unic de internship dedicat tinerilor cu foarte mare potential. Toti cei 30 selectati sunt bine pregatiti si extrem de interesati de dezvoltarea lor profesionala. Zentiva University reprezinta o adevarata provocare atat pentru participanti, cat si pentru echipa noastra”, a precizat Margareta Tanase, Director Operatiuni Industriale Zentiva.

Zentiva
Zentiva este parte a Grupului Sanofi incepand cu luna martie 2009. Portofoliul de produse al companiei acopera o gama larga de arii terapeutice, insa se concentreaza asupra bolilor cardiovasculare, afectiunilor inflamatorii, durerii, infectiilor si bolilor sistemului nervos central, precum si asupra bolilor gastrointestinale si urologice.
Sanofi
Sanofi, lider mondial in productia de medicamente, descopera, dezvolta si distribuie solutii terapeutice pentru a imbunatati viata tuturor oamenilor. Sanofi este cotata la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) si New York (NYSE: SNY).

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.