CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

United Way si China Charity Federation, parteneri pentru dezvoltare comunitara

United Way Worldwide si China Charity Federation au incheiat un parteneriat pentru implementarea unor proiecte de dezvoltare comunitara in China. „United Way este onorata de parteneriatul cu China Charity Federation”, a declarat Brian Gallagher, presedinte si CEO United Way Worldwide.  „Acest parteneriat ofera sansa celor doua organizatii de a invata una de la cealalta, de a transfera practici si strategii eficiente. Dar cel mai important este ca vom imbunatati vietile oamenilor si vom intari comunitatile atat din China, cat si din lume”. Parteneriatul este cu atat mai important cu cat a fost incheiat pe o perioada de 13 ani, fiind considerat a marca inceputul unei noi ere de cooperare internationala pentru dezvoltarea comunitara si a societatii civile din China.

United Way, cea mai mare organizatie non-profit din lume cu finantare corporatista, este recunoscuta pentru capacitatea de implicare a companiilor in comunitati, deruland de-a lungul timpului programe de dezvoltare comunitara cu impact pozitiv pe termen lung. United Way Worldwide opereaza in aproape 1800 de comunitati din 41 de tari. Detalii despre actiunile United Way, aici.

China Charity Federation este o organizatie neguvernamentala umanitara de servicii sociale, cu 273 de filiale la nivel national. Informatii despre organizatie, aici.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.