Xella Ro sustine construirea unei scoli in satul hunedorean Holdea

Compania Xella Ro, prin bradul  YTONG, sustine campania „Nu esti singur pe lume” derulata de Europa FM, prin oferirea sistemului de zidarie termoizolanta pentru construirea unei scoli pentru clasele I – IV in satul hunedorean Holdea. Pana acum elevii de aici au invatat intr-un container metalic de numai 15 metri patrati. Scoala noua va avea doua clase si o cancelarie. Una dintre incaperi va putea fi folosita de profesori in regim de garsoniera pentru a evita naveta. Trei TIR-uri din caravana Europa FM incarcate cu 85 metri cubi de blocuri de zidarie termoizolanta YTONG au ajuns in judetul Hunedoara. Lucrarile pentru realizarea scolii au inceput deja cu turnatul fundatiei, urmand ca saptamana aceasta sa demareze lucrarile de ridicare a cladirii.

“YTONG are deja o traditie in sustinerea educatiei. Am inceput prin colaborarea cu De-A Arhitectura, o platforma complexa al carui obiectiv pe termen lung este introducerea studiului arhitecturii ca materie in curicula nationala. Asa cum primul an de cursuri De-A Arhitectura a fost incununat de succes, speram ca si scoala hundedoreana din Holdea sa fie construitain cel mai scurt timp si sa reusim sa le dam o mana de ajutor copiilor care isi doresc sa invete. Strategia noastra de CSR se bazeaza de proiecte pe termen lung prin care oferim consumatorilor constructii eficiente energetic si solutii de incredere”, a declarat Madalina Dumitru, Regional Marketing Manager SEE Xella.

Demarat in decembrie 2012, proiectul Europei FM „Nu esti singur pe lume” continua pe tot parcursul anului 2013. Campania umanitara are ca scop ajutorarea celor aflati in situatii dificile sau care traiesc in comunitati izolate.

Autoritatile locale spera ca scoala sa fie gata pana la finalul lunii septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.